Inici
Qui sóm
Reformes integrals
Reformes de pisos
Reformes de cases
Reformes de cuines
Reformes de banys
Reformes de locals
Rehabilitació de façanes
Impermeabilització cobertes
Comunitats de propietaris
Rehabilitacions
Restauracio de masies
Finestres de PVC
Pla renova't finestres 2012
Finestres alumini
Finestres de fusta
Sistemes guix laminat
Portes de pas interiors
Pintura i decoració
Preus de reformes
Garantia de qualitat
Consells per fer reformes
Imatges de reformes
Pressupost de reformes
[ Castellano ]
[ Quienes somos ]
[ Servicios ]
[ Reformas integrales ]
[ Reformas de pisos ]
[ Reformas de casas ]
[ Reformas de cocinas ]
[ Reformas de baños ]
[ Reformas de locales ]
[ Renovación de fachadas ]
[ Impermeabilización cubiertas ]
[ Comunidades propietarios ]
[ Rehabilitaciones ]
[ Restauracion de masias ]
[ Ventanas de PVC ]
[ Ventanas de aluminio ]
[ Ventanas de madera ]
[ Sistemas yeso laminado ]
[ Puertas de paso interiores ]
[ Pintura y decoración ]
[ Precios de reformas ]
[ Consejos de reformas ]
[ Presupuesto de reformas ]
English
Français
Deutsch
     
 

Finestres de pvc, menys fred i menys soroll a casa teva.

              


Per tal d'aconseguir un bon aïllament tèrmic a la teva llar, és imprescindible que les finestres incorporin els perfils i vidres adequats per aquesta finalitat.

D'aquesta manera aconseguiràs un gran confort al teu habitatge i contribuiràs a estalviar energia tot eliminant els pics de consum produïts per l'ús de la calefacció i l'aire condicionat.

Gran part de l'eficiència energètica d'una casa és atribuïble a l'aïllament tèrmic. Si tens unes finestres antigues, amb perfils i vidres poc eficaços, estàs perdent confort, energia i diners, i, a més, contribueixes a deteriorar el medi ambient incrementant els consums de calefacció i aire condicionat, ja que els tancaments no compleixen amb el seu objectiu d'aïllar correctament el teu habitatge.

Si les teves finestres no tanquen correctament, si només disposen d'una fulla de vidre, o si notes que el fred entra per les finestres a l'hivern, és evident que les seves prestacions tèrmiques són molt limitades i que ha arribat el moment de renovar-les.

A l'hora d'escollir les finestres adequades, has de parar atenció a les propietats dels perfils i dels vidres. El vidre, que ocupa una gran superfície del forat de la finestra, serà més eficaç quan més gran sigui la seva capacitat aïllant, com és el cas dels vidres de baixa emissivitat tèrmica.

Respecte al material dels marcs, el PVC és, sens dubte, el material més aïllant, ja que presenta una conductivitat tèrmica més baixa que l'alumini o la fusta, fet que repercuteix en un major nivell d'aïllament tèrmic i acústic.  

Els tancaments més eficients del moment.
 
Segons la Guia Tècnica per la Rehabilitació de l'Envoltant Tèrmica dels Edificis, editada per l'IDAE (Institut per la Diversificació i Estalvi de l'Energia), els marcs de PVC són superiors als d'alumini i fusta en conceptes com la transmitància tèrmica i els estalvis energètics. El primer repercuteix directament al nivell d'aïllament de l'habitatge i el segon a l'eficiència i la sostenibilitat.

Els càlculs de l'IDAE mostren que un marc de PVC amb vidre doble té un percentatge de pèrdues energètiques del 57% mentre que un de fusta assoleix un 63% i  un metàl·lic RTP (rotura del pont tèrmic) aconsegueix el 80%.

Aquesta publicació també destaca l'excel·lent comportament tèrmic dels marcs de PVC i, dintre de la pròpia gama del material, assenyala la fusteria de PVC de tres càmeres i el vidre doble baix emissiu, com la finestra més eficient i amb major nivell d'aïllament actualment.
 
Estudis recents mostren que les llars amb finestres de PVC poden assolir estalvis de fins el 58% en el consum energètic, dada que suposa una gran reducció d'emissions de CO2 a l'atmosfera. A més, com que aquest plàstic no requereix tractaments gaire complicats pel seu manteniment (només cal passar-li un drap humit), el seu comportament ecològic  és millor que el d'altres materials que exigeixen productes específics que evitin el desgast.

Un altre dels avantatges del PVC des del punt de vista de la sostenibilitat és la seva duració, dos o tres cops superior a l'alumini i a la fusta.

Les finestres poden ser fixes, practicables, abatibles i oscil·lobatents. Les portes poden ser correderes, plegables, elevadores, oscil·lo-paral·leles i pivotants.

Consulta més informació i pressupost per canviar les finestres de la teva llar

Torna a la pàgina principal                         

reformes de cuines  -  reformes de banys  -  reformes d'escales  -  locals comercials

reformes estructurals  -  com treballem  -  qui sóm reformagirona  -  contacta